Удаан хадгалсан өндөг шинэ өндөгнөөс хөнгөн байдаг

Өндөг удах тусам ууршилт буюу хаталт явагдаж өндгөн доторх хийн зай нь томордог байна. Тиймээс удаан хадгалсан өндөг шинэ өндөгнөөс хөнгөн байдаг ажээ.

Өндгийг гэрэл рүү ойртуулан харахад хар цэгүүд, эсвэл юу ч гэрэлтэхгүй байвал хэрэглэхгүй байхыг МХЕГ-аас зөвлөлөө. Эрүүл сайн чанарын өндөгний хальс нь бат бөх, зузаан байдаг байна.

  • Манай сайт таалагдсан бол лайк дараарай

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд unen.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. 

Сэтгэгдэл (1)

  • Иргэн (59.153.114.253)

    2020-11-29

    Гурил, төмс, будаа, пүнтүүз идэхээ больцгоё! Эдгээр зүйлс энерги болдоггүй, өөх болдог.