Удаан хадгалсан өндөг шинэ өндөгнөөс хөнгөн байдаг
- 2020-11-24
- Эрүүл мэнд
- 1
Өндөг удах тусам ууршилт буюу хаталт явагдаж өндгөн доторх хийн зай нь томордог байна. Тиймээс удаан хадгалсан өндөг шинэ өндөгнөөс хөнгөн байдаг ажээ.
Өндгийг гэрэл рүү ойртуулан харахад хар цэгүүд, эсвэл юу ч гэрэлтэхгүй байвал хэрэглэхгүй байхыг МХЕГ-аас зөвлөлөө. Эрүүл сайн чанарын өндөгний хальс нь бат бөх, зузаан байдаг байна.
Сэтгэгдэл (1)
Иргэн (59.153.114.253)
Гурил, төмс, будаа, пүнтүүз идэхээ больцгоё! Эдгээр зүйлс энерги болдоггүй, өөх болдог.